Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Gastenboek


Naam: Maud

Datum: 20 december 2021 15:46

Ik heb me heerlijk verwend gevoeld tijdens en na de behandeling die zeer goed was afgestemd op dat wat ik kon ontvangen en wat ik nodig had. Het voelde voor mij als een liefdevolle zachtaardige behandeling die me weer wat meer balans mee heeft gegeven.

Naam: Ronald

Datum: 17 december 2021 12:23

Wat een heerlijkheid de behandeling die ik gehad heb. Echt aan te raden.

Naam: Yvonne de Leeuw

Datum: 24 september 2021 9:37

Beste Natasja, gisteren was ik voor het eerst bij jou. Ik ben zelf therapeute en erg kritisch. En ik vond het súper! Ik heb genoten en de nawerkingen ga ik nog weken voelen. Heel hartelijk bedankt.

Naam: Diane

Datum: 16 september 2021 23:05

De voetreflexmassage van Natasja heb ik altijd als zeer waardevol ervaren voor mijn welzijn. Natasja helpt je met afstand te nemen van het hoofd door (meer en scherper) te luisteren naar je hart/gevoel. Dat doet zij op een hele fijne manier. Ze luistert goed en aan de hand daarvan vertelt zij over de signalen van je lijf. Natasja is kundig en een fijn persoon. Je voelt je snel bij haar thuis. Ik ga altijd met veel plezier naar haar toe. Haar behandelingen zijn een investering in jezelf.

Naam: Angela van Buuren-Evers

Datum: 13 september 2021 13:19

Na mijn diagnose eierstokkanker kwam ik op advies van het Kankerinstituut van het Catharina ziekenhuis op o.a. Voetreflexologie uit in het kader van de nazorg. Het was precies wat ik op dat moment nodig had: uit mijn hoofd komen en mijn lichaam weer bewuster voelen. Mijn doel was om meer balans en rust te ervaren en meer in contact te komen met mezelf. De behandelingen waren heerlijk ontspannend en effectief. Ik heb veel geleerd over het menselijk lichaam, energie, chakra’s en mineralen. Daarnaast biedt Natasja een luisterend oor voorafgaand en na afloop van de behandeling welke combinatie erg prettig is. Ik heb daadwerkelijk meer balans gevonden en ervaar vooral meer contact met mezelf. Voetreflexologie is zeker een aanrader, ook om een moment quality time voor jezelf te hebben en even stil te staan in een doorgaans vrij hectisch bestaan.

Naam: Erica van Dulmen

Datum: 11 september 2021 10:55

Natasja, is een oud collega en heb de opleiding nauw kunnen volgen. Ze zocht wel een mensen om op te " oefenen ". Maar niet op mij, ik moest er niets van weten. Dat gefriemel aan mijn voeten. Nu heb ik al even een traject met borstkanker achter de rug en Natasja ging verder om ook mensen met kanker te mogen helpen. Ze vroeg of ik een keer wilde, en ik heb ja gezegd. Wel met de mededeling als ik het niet fijn vind stoppen we direct. Ze heeft me zo een geweldige ervaring gegeven dat ik inmiddels vaker naar haar toe ga en er dan ook echt van kan genieten. De ene keer zitten we op de pijn dan op ontspanning of zo maar een reis door alle shakra's. Ik wil niet meer zonder. Natasja dank je wel, lieve groet Erica

Naam: Tinne Zeeuwe

Datum: 1 juli 2021 18:22

Nadat de gerenommeerde gezondheidszorg mij niet het gewenste resultaat kon bieden ben ik bij Natasja beland met het idee: Baat het niet dan schaadt het niet. Haar onconventionele benadering lijkt mij soms abracadabra maar het werkt. Elke behandeling is een feestje. Haar benadering /behandeling werkt ook psychisch door. De linken die ze legt zetten je aan het denken. Verfrissend! Een echte aanrader. Een aanrader volgens mij!

Naam: Natasja

Datum: 1 juli 2021 12:49

Mijn gastenboek, zelf het eerste berichtje schrijven. Ik zou het heel fijn vinden als je een berichtje voor me achterlaat. Een reactie op een van mijn blogs of een reactie over een behandeling die je bij mij hebt mogen ervaren. Ik hoop dat er zo een mooie pagina ontstaat met fijne berichten waar ook anderen weer iets aan kunnen hebben. Voel je welkom om hier je aandeel in te hebben...