Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Voetreflextherapie; een beleving.

1/1

Geplaatst door byTaske voetreflextherapie op dinsdag 8 februari 2022 om 15:35

De keuze om een behandeling voetreflextherapie te boeken komt vaak voort uit een klacht die ervaren wordt. Dit kan stress zijn, pijnlijke spieren of gewrichten, een hormoonverstoring of allerlei andere klachen waarbij je ondersteuning wilt. Deze klacht is in eerste instantie de leidraad om een behandeling te starten. Maar wat als er geen verbetering meer mogelijk is en de beleving de hoofdrol speelt?

Voetreflextherapie is voor heel veel klachten in te zetten. Aan de hand van een eenmalige behandeling, een regelmatige behandeling of het volgen van een heel traject kan je lichaam verlichting ervaren. Hoe snel je lichaam dit oppikt heeft ook veel te maken met hoe je zelf omgaat met alle tips en ondersteuning die je mee krijgt. Of het je lukt om deze tips en ondersteuning in je leven te integreren is een onderdeel van hoelang je profijt hebt van je verkozen behandeling. Maar soms is er geen verbetering mogelijk en heb je als mens alleen maar behoefte aan contact en aanraking. Ook dit is een belangrijk onderdeel van voetreflextherapie, misschien wel het belangrijkste.

                                                                                                                

Alleen voor klachtenverlichting?
Als een mens veel stress ervaart of  een ziekte doormaakt waar geen kans op verbetering meer aanwezig is, is voetreflextherapie een  fijne manier om ondersteuning te geven. Niet in de eerste plaats om gericht klachten te verminderen, want soms is dat gewoon niet mogelijk, maar wel om je als mens gezien en gehoord te voelen. De manier van behandelen is afgestemd op wat je nodig hebt. Soms wil je alleen maar even uit je hoofd want door alles wat je meemaakt in je leven zit je daar gewoon teveel in. Een paar warme handen die zacht en liefdevol je voeten masseren zijn hier een wondermiddel voor. De inzet van Magnesiumolie, massage-olie, een etherische olie in de streamer en eventueel stemvorken tijdens de behandeling zijn een waardevolle aanvulling. Heerlijk op het zachte bed onder een dekentje even een moment voor jezelf. Ondanks alles wat er speelt voelt het als een verwennerij, een moment waarbij jij jezelf en je situatie even mag vergeten.

Behoefte aan een behandeling thuis of  tijdens rustige avonduren?
Soms is de gang naar de praktijk al teveel gevraagd. In de praktijk zijn overdag meer mensen werkzaam waardoor er toch geluiden door kunnen dringen die op bepaalde momenten gewoon niet prettig kunnen zijn. Vanuit de praktijk bied ik daarom ook de mogelijkheid om je thuis te komen behandelen. Gewoon in je eigen omgeving, eventueel neem ik een heerlijke relaxstoel voor je mee. Deze ligt eerlijk gezegd lekkerder als mijn behandeltafel in de praktijk waar men ook altijd heerlijk op ligt of half zit. Op maandag en donderdag bied ik de mogelijkheid om in de avond je behandeling te plannen, heel fijn voor mensen die gevoelig zijn voor externe geluiden. Neem even contact op over de mogelijkheden.

Jezelf of je naaste voetreflextherapie gunnen is jezelf of je naaste een beleving gunnen, vooral als klachten niet vermindert kunnen worden maar verlichting een belangrijker doel is geworden. Voel je welkom...