Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Nieuwsbrief Januari 2023

1/1

Geplaatst door byTaske voetreflextherapie op maandag 2 januari 2023 om 15:22

Nieuwsbrief januari 2023 Een goed voornemen voor dit nieuwe verse jaar wat voor ons ligt. Ik ga ieder kwartaal een nieuwsbrief uitbrengen met zaken die ik vanuit mijn praktijk wil delen. Zaken over gezondheid, preventief maar ook zaken waar je zelf mee aan de slag kunt als je wat klachten hebt ontwikkeld.

 

 

                                                                                                     

 

We zitten nu echt in de winter. De decembermaand ligt alweer achter ons en het nieuwe jaar heeft zich aangekondigd. Velen hebben zich goede voornemens voor genomen en vol frisse moed zijn we aan een nieuw levensjaar gestart.

 

In de decembermaand hebben we de neiging om toch wat vaker datgene te eten waarvan we weten dat het niet helemaal goed voor ons is maar het is wel gezellig om daar even wat minder op te letten. Helemaal prima, wat geweest is, is geweest en nu kunnen we proberen om weer wat meer in het gewone ritme te komen.

 

Een gewoon ritme, wat houdt dat eigenlijk in? Voor de een is dat een boterham met kaas als ontbijt en de ander kiest voor fruit. Wat jouw voedingsgewoontes ook zijn het is altijd goed om de signalen die je lichaam uitzendt op te merken. Heb je na je ontbijt last van en opgeblazen gevoel dan kan dat iets zeggen over de voedingsstoffen die je tot je neemt. Het kan je ook iets zeggen over de manier waarop jij je eten tot je neemt, te snel, niet goed kauwend of misschien wel te koud.

 

Als je ervoor kiest om voorbij te gaan aan de signalen van je lichaam, aan het gefluister, is de kans groot dat je lichaam steeds duidelijkere signalen af gaat geven en zelfs gaat schreeuwen door het uiten van klachten. Hoe dan ook, neem eens wat vaker de tijd om naar je lichaam te luisteren. Voelt je lichaam gespannen of juist ontspannen en wat heb je gedaan of misschien zelfs wel gelaten om je lichaam deze signalen te laten geven.

 

Voetreflextherapie

 

Vanuit de voetreflextherapie probeer ik altijd mee te kijken met de signalen die jouw lichaam je geeft. Ik probeer deze signalen voor je te vertalen zodat het voor jouw begrijpelijker kan worden wat ze je willen vertellen. Signalen kunnen heel lichamelijk zijn maar ook geestelijk. We zijn mensen en alles in ons leven is van invloed op ons functioneren. Alles wat we nu in het leven meemaken maar zelfs ook alles wat we al eerder in ons leven hebben mee gemaakt of zelfs in de lijn van onze vorige levens of die van onze ouders. Ons DNA slaat het op en wil gehoord en erkent worden. Ben je benieuwd wat jouw lichaam je wil vertellen dan wil ik je daar graag bij ondersteunen.

 

Groetjes, Natasja
byTaske voetreflextherapie                               www.bytaske.nl                                
Koningstraat 82                                           0653269404
2541 TP Rosmalen