Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Tarieven

Hoe lang duurt een behandeling en wat zijn de kosten?

test
 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht{en} en hoelang de klachten al spelen. In overleg wordt er indien nodig en gewenst een behandelplan opgesteld. 

Een afspraak kun je maken door het contact formulier in te vullen. Als je het prettiger vindt kan je mij ook gewoon bellen 06 53 269 404 voor een afspraak. Ik streef er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Ik kan ook op huisbezoek komen wanneer je niet in de mogelijkheid bent om mijn praktijk te bezoeken. Hiervoor breng ik €15,00 in rekening

Let wel;

  • Afspraken die niet tijdig worden afgemeld (24 uur van te voren) worden helaas volledig in rekening gebracht, omdat ik deze tijd voor je gereserveerd heb.
  • Je kunt contant en met je pinpas betalen 
  • Binnenkort kunnen de behandelingen vergoed worden door de zorgverzekering als je een aanvullende verzekering hebt vanwege mijn toetreding bij de VNRT, ik hou je op de hoogte als deze mogelijkheid van start gaat.
  • In verband met je privacy zullen je gegevens enkel gebruikt worden binnen byTaske. Zonder schriftelijke toestemming zullen deze gegevens nimmer met derden gedeeld worden. De gegevens worden verwijdert 12 maanden na je laatste bezoek of op je verzoek eerder.

Ik ben zelf een groot fan van de producten van Zechsal pure magnesium. Maak desgewenst ook graag gebruik van de magnesiumgel tijdens mijn behandelingen. Dat is de reden dat ik producten van Zechsal te koop aan ga bieden binnen mijn praktijk. Deze kan je kopen als je er bent voor een behandeling maar ook tijdens mijn inloop momenten die aansluiten op mijn praktijkochtenden. Mocht je advies willen hebben dan geef ik je die graag.