Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Tarieven

Hoe lang duurt een behandeling en wat zijn de kosten?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht{en} en hoelang de klacht{en} al spelen. In overleg wordt er indien gewenst een behandelplan opgesteld.

test
 
 

Een afspraak kun je maken door het contact formulier in te vullen. Als je het prettiger vindt kan je mij ook gewoon bellen 06 53 269 404 voor een afspraak. Ik streef er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met je op te nemen.

IR

Ik kan ook op huisbezoek komen wanneer je niet in de mogelijkheid bent om mijn praktijk te bezoeken. Hiervoor breng ik €15,00 in rekening omdat zo`n bezoek meer tijd kost.

Let wel;

  • Graag je afspraak tijdig (24 uur van te voren) afzeggen anders zal ik de behandeling volledig in rekening moeten brengen. Deze tijd heb ik namelijk voor jou gereserveerd. Behalve als je nu ineens corona-achtige klachten hebt of te horen krijgt dat een huisgenoot besmet is met corona dan heb ik liever dat je afmeld ook al is dat binnen de tijdslimiet.
  • Betalingen liefst via pin maar contant is ook mogelijk.
  • In verband met je privacy zullen je gegevens enkel gebruikt worden binnen byTaske. Zonder schriftelijke toestemming zullen deze gegevens nimmer met derden gedeeld worden. De gegevens worden verwijdert 20 jaar na je laatste bezoek volgens de richtlijnen van de wet WGBO of op jouw verzoek eerder.
  • Mijn behandelingen kunnen vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering mits deze reflexzonetherapie vergoed. Door inschrijving bij SCAG voldoet byTaske voetreflextherapie aan de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg {Wkkgz}. Meer informatie over klachtenprocedures is te vinden op de website van de VNRT.