Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Tarieven

Hoe lang duurt een behandeling en wat zijn de kosten?

Intake met behandeling 75 minuten € 55,00
Analysebehandeling 75 minuten € 55,00
Neurologische behandeling 60 minuten € 45,00
Energetische behandeling 60 minuten € 45,00
Metamorfose massage 75 minuten € 55,00
Behandel traject
Dit traject omvat een intake, analyse en 4 behandelingen.
€ 275,00

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klacht{en} en hoelang de klachten al spelen. In overleg wordt er indien nodig en gewenst een behandelplan opgesteld. 

Een afspraak kun je maken door het contact formulier in te vullen. Als je het prettiger vindt kan je mij ook gewoon bellen 06 53 269 404 voor een afspraak. Ik streef er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Ik kan ook op huisbezoek komen wanneer je niet in de mogelijkheid bent om mijn praktijk te bezoeken. Hiervoor breng ik €15,00 in rekening

Let wel;

  • Afspraken die niet tijdig worden afgemeld (24 uur van te voren) worden helaas volledig in rekening gebracht, omdat ik deze tijd voor je gereserveerd heb.
  • Je kunt alleen contant betalen.
  • Momenteel kunnen behandelingen nog niet vergoed worden door de zorgverzekering. Mijn diploma`s voldoen echter wel aan de eisen die hiervoor gesteld zijn. Het is echter ook belangrijk dat je verzekering altenatieve behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.
  • In verband met je privacy zullen je gegevens enkel gebruikt worden binnen byTaske. Zonder schriftelijke toestemming zullen deze gegevens nimmer met derden gedeeld worden. De gegevens worden verwijdert 12 maanden na je laatste bezoek of op je verzoek eerder.