Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Zechsal

Ik ben zelf een groot fan van de producten van Zechsal pure magnesium. Maak desgewenst ook graag gebruik van de magnesiumolie tijdens mijn behandelingen. Dat is de reden dat ik sommige producten van Zechsal te koop aanbied binnen mijn praktijk. Dit zijn vooral producten die ikzelf gebruik in mijn thuissituatie en praktijk. Deze kan je kopen als je er bent voor een behandeling of maak even een afspraak om een produkt op te komen halen. 
Neem even contact met me op zodat ik je een kortingscode kan geven waardoor je 10% korting krijgt op je bestelling via de website van Zechsal. Zij leveren al gratis thuis bij een bedrag vaanf €35,00.  Maak je een account aan dan spaar je punten over je bestelde producten wat ook weer korting op levert.

Nieuw; gun jezelf een behandeling na een voetenbad met magnesiumvlokken samen 75 minuten €67,50

Waarom Zechsal

Zechsal komt rechtstreeks uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld. Deze bron ligt bij Trips Compagnie in Groningen. Het pure magnesium komt van 1600 meter diepte en wordt gewonnen volgens een geborgd en gecertificeerd proces. Via de "originals"-de magnesiumolie en de badkritallen- wordt het puur en onbewerkt doorgegeven
Daarnaast wordt de oeroude magnesium in functionele cosmetica en  speciaalproducten verwerkt. De producten zijn 100% natuurlijk en bevatten een hoog aandeel magnesium. Zechsal producten worden niet getest op  dieren.
Magnesium is een mineraal met een sleutelfunctie onder de mineralen. Het stuurt de gehele stofwisseling aan, oefent invloed uit op alle functieniveaus van ons lichaam en is een noodzakelijke voorwaarde voor groei en energiewinning. Natuurlijk is magnesium niet het enige belangrijke mineraal, maar het neemt een sleutelpositie in bij de coördinatie van alle overige minerale stoffen en is daarom voor de mens van buitengewone betekenis.Veel andere stoffen kunnen bovendien alleen hun werking ontwikkelen wanneer er voldoende magnesium beschikbaar is.


Magnesium, het veelzijdige talent onder de mineralen;

* Maakt deel uit van alle stofwisselingsprocessen
* Coördineert opname en verwerking van alle andere mineralen
* Ontspant bloedvaten en verkrampte spieren
* Verhoogt stress bestendigheid
* Brengt rust in je zenuwstelsel
* Geeft je energie, uithoudingsvermogen en kracht
* Bezorgt je een goede nachtrust

IR

test