Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Schumann Resonantie coach/ trainer

De Schumann Resonantie

De Schumann resonantie is de frequentie, de hartslag en levensenergie van moeder aarde. Oude volkeren zijn op de hoogte van de sterk helende kracht van het contact met de levensenergiebron. Deze waardevolle kennis is de afgelopen eeuwen verdwenen uit het Westerse leven. Veel mensen ervaren stress, ziekten en een psychische onbalans. Men is vergeten af te stemmen op de natuurlijke trilling van de aarde.

Sinds ongeveer 1990 laat de trilling van moeder aarde steeds hogere pieken zien en ons eigen trillingsniveau gaat hierin mee. Hierdoor ontstaat er een bewustwordingsverhoging waardoor er veel veranderingen plaatsvinden in alle lagen van de samenleving. Steeds meer mensen realiseren zich hoe het is om je trillingsniveau hoog te houden en door je af te stemmen op de juiste trilling wordt dit proces van verandering bevorderd en vergemakkelijkt.

De Schumann resonantie levert je de levensenergie en inzichten om je leven weer gezond, positief, helder en overzichtelijk te krijgen. Door je te verbinden met deze frequentie en de hogere en meer verfijnde energieën bewust door je lichaam te laten stromen, activeer je je zelfherstellend vermogen en leer je om in contact te komen met je  hogere bewustzijn. Middels een eenvoudige oefening heb je zelf  de mogelijkheid om in je eigen kracht te gaan staan.

Door je dagelijks minimaal 3x af te stemmen op de Schumann resonantie ontstaan er voor je de volgende mogelijkheden;
*Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties.
*Het activeert je cellen, restaureert je DNA en vertraagt je verouderingsproces.
*Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden.
*Het is een heel goed middel tegen mind control en intimidatie, je kan beter bij jezelf blijven.
*Het verbindt de rechter-en linkerhersenhelft.
*Het herstelt de oorspronkelijke verbinding tussen de aarde en de kosmos.

 

 

Als je je voortdurend bewust bent van de afstemming op de Schumann resonantie word je bewustzijn verruimd en is de aansluiting met hogere dimensies mogelijk.

Mogelijkheden binnen mijn praktijk

Als coach van de Schumann resonantie kan ik je meenemen in een oefening zodat jij je lichaam ontdoet van vervelende blokkades waardoor er ruimte in je systeem ontstaat voor vernieuwing en verandering. Deze oefening kan een startpunt zijn voor jou om je eigen zelfherstellend vermogen te activeren. Het is aan jou of jij deze oefening in je leven op gaat nemen net zoals ik dat gedaan heb. Persoonlijk sta ik ermee op en ga ik ermee naar bed. Als je eenmaal de goede afstemming hebt hoeft het helemaal niet veel tijd te kosten om dit dagelijks enkele keren toe te passen. 
De oefening wordt door mij in combinatie met een chakrabehandeling gegeven, hierdoor valt deze qua tijd onder een langere behandeling. Indien gewenst kan je van mij de oefening ingesproken ontvangen zodat je deze jezelf kunt maken waardoor het gemakkelijker is om deze in je dagelijks ritme op te nemen.

Als trainer van de Schumann resonantie geef ik een workshop met de Schumann Resonatie als rode draad door de dag in combinatie met het maken van een soulcard/collage om de energie van de Schumann Resontie te bekrachtigen. Tijdens deze dag neem ik je mee middels achtergrond informatie en oefeningen van de spreekwoordelijke 3D naar 5D. Deze workshops kondig ik via social media aan. 

In 2017 heb ik mijn missie als volgt omschreven; Ik geloof dat je met inzicht in je lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel welbevinden je voor een groot gedeelte invloed hebt op je eigen gezondheid. Vanuit mijn werk als voetreflextherapeut sta ik na 4 jaar nog steeds volledig achter deze missie. Met de aanvulling van de mogelijkheden vanuit de Schumann resonantie komt de uitvoering van mijn missie voor veel mensen steeds dichterbij. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen maar wel zelf....