Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Transformation Healing

Bemerk je ook dat het soms lijkt of oud verdriet of oude klachten weer meer op de voorgrond treden, weer meer aanwezig zijn?

We leven in een enerverende tijd die als je je mee laat nemen door wat de media je wilt laten geloven alleen maar zorgen, ellende en angst inhoudt. We worden uitgedaagd om kennis te maken met ons Zelf en van daaruit keuzes te maken die onszelf dienen. Maar wie ben je nou eigenlijk en hoe kom je nou eigenlijk tot je eigen kern. Wat heeft zich in je systeem vast gezet gedurende je leven of zelfs nog in de lijn daarvoor? In deze tijd gaan we deze oude stukken aankijken, omarmen en in liefde loslaten...

Vanaf onze kindertijd of zelfs al daarvoor worden we mee genomen via opvoeding en onderwijs om ons aan te passen binnen de wereld waar we een deel van uit maken. Vaak ontdekken we veel later dat datgene waarvan we dachten dat het onze persoonlijkheid was aangeleerde gedragspatronen zijn doordat je vastloopt in je dagelijkse leven. Een burn out is daar een veel voorkomend  gevolg van. Je loopt onbewust het pad van verwachtingen van een ander en bent geheel of gedeeltelijk het contact met je Zelf kwijt.

Wie ben jij? En dan heb ik het niet over je huwelijkse status, je ouderschap of beroep of iets dergelijks maar echt over jouw Zelf, jouw diepste zelf. Kan jij daar een antwoord opgeven? Ik werd zelf altijd een beetje nerveus van deze vraag. Tja, wie ben ik nou echt? Wat vind ik belangrijk en waar sta ik nou eigenlijk voor?

Deze overwegingen zag ik de afgelopen jaren steeds vaker voorbij komen in de praktijk. Dat zegt natuurlijk ook alles over mezelf en ik heb de uitnodiging dankbaar aangenomen om dit te gaan onderzoeken. Het is mijn pad geweest na het afronden van mijn opleiding tot voetreflextherapeut en ik heb de afgelopen jaren ontdekt dat er redenen zijn waarom je een bepaald pad loopt. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, je hoeft alleen maar de signalen op te pikken die je aan gereikt worden.

Via voetreflextherapie wordt je meegenomen om steeds weer naar jezelf te kijken. Je lichaam geeft reacties op behandelingen en die vertellen je jouw verhaal. Pik je deze signalen op dan ontdek je dat je veel meer inbreng hebt in wat er met jezelf maar ook in je leven gebeurt. Neem je de uitdagingen aan waardoor jij weer de kapitein van jouw schip wordt?
Er zijn verschillende manieren om met jezelf aan het werk te gaan; het is jouw pad wat je bewandeld en ik ben bereid om met je mee te lopen. Ik kan je via behandelingen ondersteunen maar bedenk wel dat jijzelf degene bent die de stappen zal moeten zetten. Via behandelingen reik ik je datgene aan waar jij op dat moment klaar voor bent. en zo kan je stap voor stap tot je eigen kern komen en het stuur overnemen van jouw schip.